top of page

Ons aftrapevenement: Historisch Zoetermeer

Bijgewerkt op: 17 okt. 2022

Een evenement is natuurlijk de Walhalla voor de creatieve en fantasierijke ambachtslieden. Zoveel mogelijk mensen met dezelfde interesses bij elkaar. Wij van Eldirsar Crafts konden ons in ieder geval geen beter moment bedenken om te beginnen met de fysieke verkoop van onze mooie producten.Alvast benieuwd naar wat voor soort producten wij verkopen?


Onze eerste stand


Al enige tijd verkopen wij onze producten op de welbekende websites zoals Etsy. Maar natuurlijk gaat het ons niet alleen om de verkoopcijfers. Wij houden ervan de mensen te ontmoeten die onze passie in het vak delen. Mensen die kunnen genieten van evenementen zoals deze. Zodra we een standplaats hadden bemachtigd op Historisch Zoetermeer zijn we direct aan de slag gegaan met een grote voorraad aanleggen van alles wat wij maken. Sieraden, accessoires, volledige cosplay uitrustingen. Niks is te gek voor ons. Kom dus zeker even kijken!

We kunnen je nu al helpen!


Uiteraard gaan de meeste fanatiekelingen in gepaste kledij naar dergelijk evenement. Voor Historisch Zoetermeer is dat geen uitzondering. Eldirsar Crafts kan je hier al mee helpen! Iets nodig wat je niet zomaar in de winkel kan kopen? We denken graag met je mee. Door middel van Foam, leer, resin en een hoop andere prachtige materialen is de fantasie de enige limiet voor onze creaties. Stuur je ideeën naar ons door en samen komen we er vast wel uit!

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page